Wie zijn wij

BESTUREN DOE JE SAMEN, NIET ALLEEN

 

VERKIEZINGEN OKTOBER 2018

Ook in Peer starten we met Groen.Om voor alle belangen en idealen te kunnen stemmen, is het belangrijk dat er verschillende partijen bestaan. Zo kan de kiezer zijn stem geven aan de partij die het dichtst bij zijn leefwereld staat. 

Zo krijgen de kiezers de kans om ook in Peer op de idealen en standpunten van Groen te kunnen stemmen. Wij beginnen als kleine partij op eigen kracht, zonder voorakkoorden. Dit is voor ons het meest geloofwaardig.

 

INSPRAAK VOOR DE BURGERS

Echte democratie is meer dan om de vier jaar een bolletje kleuren. Je moet burgers en andere politieke partijen ook betrekken bij het beleid. Het begint met het goed informeren, nog voor er beslissingen genomen worden. Het gaat verder met het raadplegen van burgers via overleg met ander partijen. Samen komen we zo tot de juiste beslissing.

Groen wil dat mensen echt betrokken worden bij het beleid. Dat adviesraden (een vergadering met lokale specialisten) om advies gevraagd worden, en dat er met deze adviezen ook echt rekening wordt gehouden. De adviesraden staan het dichtst bij de burgers en verdienen een waardige feedback. Zo creër je vertrouwen, openheid, eerlijkheid, samenwerking en respect voor elkaar.

Groen wil na de volgende verkiezingen mee besturen, samen met andere partijen, maar vooral samen met alle burgers.

 

DOE JE MEE ?

Heb je dezelfde mening? Sluit je bij ons aan! Van harte welkom. We maken graag tijd voor jou bij een tasje koffie of thee.

 

Namens Groen Peer,

    Anita Gielen en Roland Baartscheer

 

 

• Zie ook onze flyer :

       Wie is Groen Peer ?

 

• Vragen of opmerkingen? Laat van je horen :

[email protected]

 

• Je kan ons natuurlijk ook volgen op facebook :

www.facebook.com/groenpeer